Guvernul a venit cu o serie de precizări după ce Florin Cîţu a plecat după trei minute de la conferinţa de presă pe care o susţinea marţi, după şedinţa BEx al PNL. „Florin Cîţu a întrerupt declaraţia de presă desfăşurată la Palatul Parlamentului, considerând că afirmaţiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnalişti”, a transmis Executivul. „Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora”, mai indică sursa amintită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Facem precizarea că premierul Florin Cîţu a întrerupt declaraţia de presă desfăşurată la Palatul Parlamentului, considerând că afirmaţiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnalişti”, arată o informare de presă a Executivului.
 
Sursa citată mai spune că „premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere faţă de reprezentanţii mass-media”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.