Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, că Guvernul suplimentează organigrama ANSVSA cu 25 de posturi, pentru punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, unde e nevoie de personal suplimentar în special pe domeniul asigurării controlului fito-sanitar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este nevoie de personal suplimentar, în special pe domeniul asigurării controlului fito-sanitar”, a spus premierul, arătând că trebuie gestionată pe porţiunea de frontieră cu Ucraina. 

El a anunţat că astăzi Guvernul va suplimenta organigrama ANSVSA cu 25 de posturi, pentru a putea să asigurăm un serviciu de 24 de ore cu 7, în aceste puncte de trecere a frontierei.

Nicolae Ciucă a mai spus că, odată ce au fost închise porturile de la Marea Neagră şi Marea Azov, tot ceea ce înseamnă trafic de bunuri şi circulaţia bunurilor s-a mutat pe căile rutiere şi feroviare, şi atunci avem nevoie să gedtionăm cum se cuvine şi să nu lăsăm să petreacă mult timp cu procedurile de trecere a frontierei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.