Guvernul României a pierdut procesul intentat de candidatul USR la Primăria Sectorului 5 Alexandru Dimitriu şi este obligat de Curtea de Apel Bucureşti să organizeze alegeri la Sectorul 5, arată comunicatul de presă al partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În procesul prin care Alexandru Dimitriu solicita instanţei să oblige Guvernul să organizeze alegeri pentru Primăria Sectorului 5 conform legii, proces pornit în luna septembrie, Curtea de Apel Bucureşti a dat câştig de cauză candidatului USR.

Instanţa a motivat că au fost încălcate prevederile art. 160 alin. (11) Cod administrativ, care impun organizarea alegerilor în 90 de zile de la momentul vacantării postului de Primar al Sectorului 5, mai indică sursa citată.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

„Instanţa confirmă abuzul pe care îl face Guvernul PSD PNL prin neorganizarea alegerilor pentru Primăria Sectorului 5. Îi Somez pe Ciucă şi Bode să respecte măcar acum, în al 12-lea ceas, legile si Constitutia României şi să nu mai blocheze dreptul cetăţenilor Sectorului 5 de a-şi alege primarul”, a declarat Alexandru Dimitriu, candidatul USR pentru Primăria Sectorului 5, potrivit sursei menţionate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.