Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunţat, miercuri, într-o postare pe Facebook, că s-au reluat lucrările pe şantierul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova -Piteşti, între Craiova şi Robăneşti. El precizează că circulaţia pe acest tronson trebuie să fie deschisă anul acesta şi că va uirmări atent stadiul lucrărilor, cerând mobilizare şi creşterea ritmului de lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministrul Transporturilor scrie, în postarea de pe Facebook, că s-au reluat lucrările pe şantierul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova -Piteşti, între Craiova şi Robăneşti (judeţul Dolj).
 
”Stadiul fizic al lucrărilor pe cei 17,70 km a ajuns la 45,47%, iar constructorul are mult de recuperat! Acum se pun la punct: terasamentele (în funcţie de condiţiile meteo),  sistemul de scurgere a apei, poduri”, mai afirmă ministrul. 
 
Sorin Grindeanu precizează că circulaţia pe Tronsonul 1 trebuie să fie deschisă anul acesta.
 
”Voi urmări stadiul lucrărilor! Aştept o mobilizare rapidă prin creşterea ritmului de lucru!”, mai spune ministrul. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.