Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă că, în opinia sa, nu se poate vorbi despre un sistem integrat de transport la nivel de Bucureşti fără ca acesta să includă metroul, aflat acum în subordinea Ministerului Transporturilor, nu a Primăriei Generale. ”Sunt primul ministru la Transporturi care face această ofertă către un primar general al Bucureştiului, domnul Nicuşor Dan este primul primar general al Bucureştiului care nu doreşte să ia metroul”, susţine Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eu nu cred că putem vorbi despre un sistem integrat de transport la nivel de Bucureşti fără metrou. (...) Am spus tot timpul că e normal ca metroul să meargă la Bucureşti, la Primăria Generală, de acord cu a merge cu toate subvenţiile şi cu toate liniile bugetare care în acest moment sunt la Ministerul Transporturilor”, a afirmat Sorin Grindeanu, luni seară, la Digi 24.
 
El a răspuns şi temerilor primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, conform cărora metroul ar putea trece în administrarea municipalităţii, însă fără resurse financiare. 
 
”Temerile domnului Nicuşor bine că se termină în 9 iunie şi în mod sigur va veni un nou primar care nu are aceste temeri. Eu am declarat de doi ani de zile că vreau să dau acest metrou. Sunt primul ministru la Transporturi care face această ofertă către un primar general al Bucureştiului, domnul Nicuşor Dan este primul primar general al Bucureştiului care nu doreşte să ia metroul”, a adăugat Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.