Premierul Sorin Grindeanu a răspuns, miercuri, în plen, acuzaţiilor lui Liviu Dragnea, susţinând că nu a negociat nimic cu absolut nimeni, că promisiuni au fost făcute de către liderul PSD lui şi lui Victor Ponta şi că în sală sunt vreo 5 premieri şi 50 de miniştri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin acest discurs mi-am dat seama că oricine ar fi fost sau ar putea să devină premier nu are nicio şansă să-şi exercite funcţia. ”, a spus Grindeanu despre discursul lui Dragnea.

Premierul a spus că a auzit de la liderul PSD ”acuze nefondate, aluzii şi insinuări”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Am auzit aluzii, acuze nefondate şi insinuări. Domnul Şimon are o gură foarte mare pentru că i s-a promis post de ministru. Am auzit tot felul de aluzii, de acuze nefondate şi insinuări”, a arătat şeful Executivului.

Grindeanu a spus că promisiuni le-a făcut Dragnea lui şi lui Ponta.

”Nu am negociat cu absolut nimeni, cu absolut nimeni şi mai ales nu am intrat în negocieri care erau împotriva interesului naţional al României şi asta nu are legătură cu PSD, ALDE sau altceva, este vorba de interesul României dincolo de un guvern sau altul”, a susţinut Grindeanu.

”Al doilea lucru, cel legat de sistem, ce luptă a avut domnul Liviu Dragnea cu sistemul în aceste luni în afară de celebra ordonanţă 13? A jucat cineva de aici tenis cu ei? A mângâiat cineva gipsul sistemului ca să-l scape de dosare? Vă rog să vă răspundeţi fiecare dintre dumneavoastră la aceste întrebări”, a mai punctat premierul.

El le-a spus parlamentarilor coaliţiei că în sală sunt ”vreo 5 premieri şi vreo 50 de miniştri”.

”Să ştiţi că în sala, aici, sunteţi vreo cinci prim-miniştri, vreo 50 de miniştri. Asta s-a discutat în ultimele zile”, a afirmat prim-ministrul.

”Dacă există aşa mare încredere, de ce nu faceţi vot secret? Să faceţi vot secret dacă există o aşa mare încredere”, le-a mai spus Grindeanu social-democraţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.