Fostul premier social-democrat Sorin Grindeanu afirmă, marţi, că nu este momentul unor lupte interne în PSD, partidul având nevoie de unitate pentru a ”da o altă direcţie decât cea impusă de actuala guvernare”. Grindeanu reafirmă că este un om de stânga şi precizează că se va implica şi va susţine ”un proiect serios, corect şi bazat pe necesităţile reale ale societăţii româneşti”. Cu toate acestea, Grindeanu nu precizează clar dacă se va înscrie sau nu în PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E timpul să învăţăm din greşeli. Şi să nu le mai repetăm. România are nevoie de lideri puternici, cu viziune şi care pot da o altă direcţie decât cea impusă de actuala guvernare. De prea multe ori vedem în alte părţi, în ultimele luni, circ, demagogie, haos, incompetenţă. Oamenii aşteaptă altceva”, a scris, marţi, Sorin Grindeanu pe Facebook.

Acesta condideră că ”sub nicio formă nu e momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD”.

”Am spus-o de mai multe ori, sunt şi voi rămâne un om cu valori profunde de stânga, voi susţine şi mă voi implica într-un proiect serios, corect şi bazat pe necesităţile reale ale societăţii româneşti. Vreau să cred că adevăraţii social democraţi înţeleg unde ne aflăm şi ce avem de făcut pentru a redeveni partidul în care jumătate dintre români au încredere. Am un mesaj ferm, e momentul unităţii, să lăsăm dorinţele personale şi să ne întoarcem faţa către oameni”, a mai scris Grindeanu.

Acesta nu a precizat, însă, clar dacă se va înscrie sau nu în PSD.

Luni seară, într-o emisiune la TVR, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că intenţionează să candideze pentru funţia de preşedinte al partiului, un congres urmând a fi organizat la finalul stării de alertă.

Întrebat despre relaţia cu Grindeanu, Ciolacu a precizat că are o relaţie bună cu acesta şi că îşi doreşte să facă parte din echipa PSD.

În 26 ianuarie, Grindeanu a participat la Conferinţa Judeţeană a PSD Timiş, unde a primit un formular de adeziune.

”Conform legii, eu nu am voie să fiu în acest moment membru de partid. Asta nu înseamnă că nu o să devin în perioada următoare”, a afirmat Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.