Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat că guvernarea haotică a PNL va fi oprită prin moţiunea de cenzură, care urmează să fie votată în plenul reunit de luni al Parlamentului. Fostul premier a adăugat că în locul Cabinetului Orban trebuie să vină „o echipă capabilă să gestioneze criza sanitară, să deschidă şcolile în siguranţă, să respecte legislaţia ţării şi să sprijine în mod real mediul de afaceri românesc”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Moţiunea de cenzură va pune stop unei guvernări haotice şi dezinteresate total de problemele oamenilor. Jaful şi incompetenţa trebuie oprite! O guvernare căreia i se pare normal ca şefii poliţiei să se întâlnească cu interlopii, dar anormal să asigure măşti pentru profesori şi elevi trebuie să plece! O guvernare care are grijă doar de propriile buzunare, dar nu este îngrijorată deloc de scăderea nivelului de trai al populaţiei trebuie să plece”, a scris Sorin Grindeanu miercuri pe Facebook. 
 
Acest a a adăugat că „în locul guvernului Orban, trebuie să vină o echipă capabilă să gestioneze criza sanitară, să deschidă şcolile în siguranţă, să respecte legislaţia ţării şi să sprijine în mod real mediul de afaceri românesc!”, a completat Grindeanu.
 
Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri pe Facebook, că moţiunea de cenzură va fi votată într-un plen reunit al celor două Camere ale Parlamentului luni, 31 august. Pentru ca Guvernul să pice sunt necesare minim 233 de voturi ale deputaţilor şi senatorilor. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.