Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă că toate marile proiecte derulate de ministerul pe care îl conduce sunt realizate cu fonduri europene. În acest context, el transmite un mesaj celor pe care îi numeşte ”apostoli” care contestă apartenenţa României la familia europeană: ”Eu zic să se liniştească, pentru că, dacă tragem linie, beneficiile din acest punct de vedere sunt evidente”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Aş face o remarcă, că tot văd anumite tuşe ale unora, care ne spun că dom-le, asta cu Europa să o lăsăm mai moale: nu există, cel puţin la ministerul pe care îl conduc eu, niciun proiect important care să nu fie finanţat prin bani europeni. Toate proiectele importante – că vorbim de autostrăzi, că vorbim de CFR, că vorbim de achiziţii de trenuri sau de investiţii în CFR - toate au finanţare europeană, aşa că aceşti apostoli eu zic să se liniştească, pentru că, dacă tragem linie, beneficiile din acest punct de vedere sunt evidente”, a afirmat Sorin Grindeanu, luni seară, în cadrul unei emisiuni la Digi 24.
 
Ministrul Transporturilor a afirmat şi în trecut că toate marile proiecte derulate de ministerul pe care îl conduce sunt finanţate sau cofinanţate din bani europeni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.