Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu susţine că o candidatură independentă a lui Mircea Geoană nu ar putea împiedica accesul candidatului PSD Marcel Ciolacu în finala prezidenţială, chiar dacă s-ar lupta pe acelaşi segment de electorat. ”Auziţi, a intrat Viorica Dăncilă în turul doi. Candidatul PSD va intra în turul doi. Punct”, a reacţionat Sorin Grindeanu la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă ia în calcul candidatura lui Mircea Geoană la preşedinţie din postura de independent.

”Dacă va fi o decizie a domnului Mircea Geoană de a candida din afara PSD, ce pot să fac eu? Sau Marcel Ciolacu? Sau Tudose?”, a întrebat, retoric, Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreşedintele PSD nu crede că Mircea Geoană ar putea bloca, printr-o candidatură independentă, accesul candidatului PSD Marcel Ciolacu în finala prezidenţială.

”Auziţi, a intrat Viorica Dăncilă în turul doi. Candidatul PSD va intra în turul doi. Punct”, a spus, tranşant, Grindeanu.

Întrebat cu cine se va lupta PSD în finala prezidenţială, Sorin Grindeanu a pledat pentru ”o bătălie pe argumente” între doi oameni care merită să ajungă în fruntea statului.

”Mi-aş dori să existe o bătălie pe argumente. Nu că-l votez pe Ion Iliescu să nu iasă Vadim. Îmi doresc o finală cu doi oameni care merită să fie preşedinţi, unul mai mult, altul mai puţin, dar care să ne arate că prin ceea ce sunt ei - ca experienţă, ca oameni politici - ar putea să fie preşedintele României. Deci o bătălie pozitivă”, a conchis Sorin Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.