Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi seară, că, dacă va constata că nu poate asigura un guvern funcţional, va demisiona. El a precizat că, începând din această seară, începe întâlniri cu parlamentari PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grindeanu a spus că a vorbit cu foarte mulţi dintre miniştri, că toţi au fost la serviciu astăzi şi-au făcut datoria

Premierul a precizat, de altfel, că a primit foarte multe demisii, dar câteva ”lipsesc”.

În privinţa demiterii secretarului general al Guvernului şi eventuala numire a lui Victor Ponta, Sorin Grindeanu a răspuns: ”Urmăriţi Monitorul Oficial din seara asta”.

”În situaţia în care voi constata că nu pot asigura un guvern funcţional (...) atunci îmi voi da demisia şi sper din tot sufletul ca PSD să nu piardă guvernarea. Anunţ public că în perioada următoare voi avea întâlniri cu parlamentari PSD, începând din această seară, care m-au rugat să mă vad cu ei”, a declarat Sorin Grindeanu.

Întrebat câţi dintre miniştri nu şi-au depus demisiile, Grindeanu a răspuns: ”Eu nu vreau în această seară să vulnerabilizez pe vreunul dintre ei, vulnerabilitate este cuvântul, pentru că există această teamă, nu au reuşit majoritatea dintre ei să treacă de teama de conducătorul iubit”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.