Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a comentat, luni, pe Facebook, afirmaţiile lui Victor Ponta despre Lucian Isar, scriind că să ajungi să spui că soţul ei, care este persoană fizică, privată şi nu are nicio legătură cu viaţa politică, va acapara PSD ”este de noaptea minţii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Referitor la ultimele lucruri trăsnite spuse de Victor Ponta, am următorul comentariu de făcut: s-a intrat în zona patologicului deja şi sunt convinsă că o întreagă ţară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Ea a ţinut să precizeze că îşi asumă ”tot ce spune, cu subiect şi predicat”.

”Până acum făcea un rău imens PSD. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soţul meu, care este persoană fizică, privată şi nu are nicio legătură cu viaţa politică, va acapara PSD, este de noaptea minţii, însă doar PSD poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declaraţie. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubraţiile acestui om”, a mai spus Gorghiu. 

Fostul premier Victor Ponta a spus, ironic, că va merge la preşedintele Comisiei de control al SIE, Mihăiţă Calimente (PNL), şi îi va spune că Lucian Isar este ofiţer acoperit, declaraţie făcută după ce Calimente a cerut audierea în comisie a fostului prim-ministru, care a scris pe Facebook că în conducerea PSD sunt ofiţeri acoperiţi.

”La cine domn'le? La Calimente? La SRI nu m-au chemat. La Calimente, un păcălici, ştiţi foarte bine. O să-i spun: Lucian Isar este (ofiţerul acoperit - n.r.). Despre el vorbeam, de Isar. Preia tot”, a spus Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă va merge la comisiile de specialitate de control al SRI sau SIE, după ce a scris pe Facebook că în conducerea PSD ar fi ofiţeri acoperiţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.