Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, joi, după şedinţa Biroului Politic Naţional, că liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a fost validat de conducerea partidului şi este în mod ferm, neechivoc, susţinut fără excepţie de toţi membrii PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu a arătat că PNL a parcurs astăzi paşii procedurali, statutari pentru candidatura la Primăria Capitalei a lui Cătălin Predoiu.

”Este în mod ferm, neechivoc, susţinut fără excepţie în interiorul PNL, de toţi membrii PNL. Este un adversar redutabil pentru PSD, chiar dacă unii încearcă să invoce altceva. Are viziune pentru Bucureşti, integritate şi seriozitate”, a spus Gorghiu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Copreşedintele PNL a mai afirmat că partidul va demonstra toate aceste lucruri şi pe parcursul campaniei.

”Din acest moment, prioritatea PNL este de a muta dezbaterea publică pe proiectul pe Bucureşti”, a mai precizat Gorghiu.

Ea a anunţat că în cel mai scurt timp, toţi candidaţii PNL pe Capitală vor veni să prezinte soluţiile pentru Bucureşti.

”Vă asigur că de astăzi şi eu şi domnul Blaga vom refuza să mai intrăm în subiecte şi discuţii care să deturneze atenţia de la această candidatură”, a mai spus Gorghiu. 

Cătălin Predoiu este al patrulea liberal nominalizat de către partid, după Cristian Buşoi, Ludovic Orban şi Marian Munteanu. Ultimul şi-a anunţat miecuri retragerea ca urmare a acuzaţiilor venite din partea societăţii civile în legătură cu simpatii legionare pe care le-ar fi avut Munteanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.