Purtătorul de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu, şi economistul Florin Cîţu au fost daţi ca exemple de către preşedintele PNL, Alina Gorghiu, drept posibili miniştri la Educaţie, respectiv Economie sau Finanţe, într-un eventual guvern PNL după alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vorbesc de oameni în PNL foarte bine pregătiţi. Adriana (Săftoiu n.r.) poate să fie foarte bine un ministru al Educaţiei, Florin (Cîţu n.r.) la Economie sau Finanţe. Sunt oameni care oricând ar putea să ocupe un portofoliu de ministru fără să am vreo ezitare să-i propun pentru asta şi fără să mă gândesc că nu ştiu în prima secundă ce vom face acolo. Diferenţa dintre noi şi PSD este aceasta (...) Temerea mea este că, dacă PSD ajunge la guvernare, va veni cu aceeaşi Ecaterina Andronescu, care este un dezastru pentru sistemul de educaţie din România şi o spun răspicat: temerea mea este că vor veni cu tot felul de oameni care habar nu au şi că o să facă aceeaşi politică din ultimii 26 de ani", a declarat Alina Gorghiu în cadrul unei emisiuni la postul B1 TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.