Vicepreşedintele ALDE, Andrei Gerea, a afirmat, miercuri, că Daniel Constantin "şi-a cam închis toate uşile" în partid, după ce a spus că va contesta deciziille privind Congresul în instanţă, comparând acţiunile sale cu cele ale membrului ALDE care s-a pozat "în chiloţi" în faţa Parlamentului, ale cărui poze au circulat zilele acestea pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gerea spune că nu înţelege de ce Daniel Constantin doreşte să conteste în instanţă deciziile Delegaţiei Permanente a ALDE, dar şi de ce alţi foşti membri PC contestă decizii în filiale, dând ca exemplu cazul din Argeş.

"Nu recunoaşte un for la întrunirea căruia a participat prin propria semnătură (...) Eu cred că Daniel Constantin şi-a cam închis toate uşile în ALDE", a spus fostul ministru.

Vicepreşedintele ALDE a comparat acţiunile lui Daniel Constantin cu cele ale lui Dumitru Zmău, fost copreşedinte ALDE Botoşani, care a postat pe Facebook o fotografie cu el în chiloţi în faţa Parlamentului.

"Convocarea şi hotărârea Delegaţiei a fost semnată inclusiv de colegii proveniţi din PC, adică domnul Constantin îşi contestă proprii colegi, cu alte cuvinte. Exact cum nu pot să comentez despre acest domn, care a stat în chiloţi în faţa Parlamentului, aş putea, la o anumită scară, să consider că şi aceste acţiuni ale lui Daniel Constantin oarecum seamănă", a spus Gerea.

Poza era una mai veche, însă Zmău a reluat-o, ca un atac la Daniel Constantin, şi apoi a şters-o, în urma comentariilor apărute în presa locală.

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat marţi, la Parlament, că nu este „şantajabil”, motiv pentru care colegii săi au depus la Comisia de etică şi arbitraj a partidului o contestaţie cu privire la lucrările şi deciziile Delegaţiei Permanente, iar în zilele următoare va fi depusă şi contestaţia şi în instanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.