George Pădure, candidat independent la Primăria Sectorului 1, a adresat o scrisoare deschisă PSD şi UNPR în care le prezintă argumentele pentru care cele două formaţiuni nu vor reuşi să câştige alegerile pentru primăria de sector cu candidatul Dan Tudorache, despre care Pădure spune că nu este interesat de postul de edil, ci de un nou mandat de parlamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fără a ţine seama de ceea ce aşteaptă locuitorii sectorului, fără a cunoaşte care sunt realităţile şi priorităţile acestora, i-aţi permis parlamentarului Daniel Tudorache să se autodesemneze în cursa pentru fotoliul de primar, în condiţiile în care, înca de la începutul anului, face eforturi majore să fie cunoscut de populaţie. Iată deja primul motiv pentru care veţi pierde aceste alegeri”, îşi începe George Pădure scrisoarea adresată conducerilor PSD şi UNPR.

Pădure susţine că Tudoracje nu a probat până acum competenţe în zona adminstraţie, fiind dat afară atât de la Ministerul Transporturilor, cât şi din postul de viceprimar al sectorului 1.

”Probabil dumneavoastră l-aţi iertat, serviciile lui Tudorache fiind pe măsura potlogăriilor făcute. Alegătorii însă, nu uită şi nu pot ierta modul fraudulos în care zeci de autorizaţii de transport CEMT au fost eliberate de directorul general adjunct Daniel Tudorache, motiv pentru care chiar şi ministrul PSD de atunci, Miron Mitrea, a fost obligat să îl destituie”, scrie Pădure referindu-se la activitatea lui Tudorache în Ministerul Transporturilor.

Omul de afaceri aminteşte că Tudorache a pierdut şi postul de viceprimar la sectorul 1, inclusiv cu votul consilierilor PSD. ”Ştiu că domnului Tudorache nu îi pasă dacă nu iese primar. De fapt, căutând să îşi facă notorietate, el luptă pentru a-şi păstra fotoliul călduţ de parlamentar şi face tot acest lobby pentru alegerile din toamnă”, crede George Pădure.

El avertizează PSD că lista de consilieri propusă de partid la sectorul 1 ar putea crea probleme de integritate. ”Lista consilierilor la sectorul 1 este singura prin care PSD îşii înjumătăţeşte numărul celor propuşi cu grupul UNPR de la KIA România. Vă avertizez public însă că, dacă aţi propus în consiliu oameni pentru a satisface interesele de grup sau personale, drumul lor va fi: DNA, «Beciul Domnesc» şi «Brutărie». Consilierii trebuie să uite de idea de îmbogăţire!”, încheie Pădure.

Omul de afaceri George Pădure a declarat, pe 15 aprilie, pentru News.ro, că a decis să candideze din nou la Primăria Sectorului 1, al cărui edil a fost în mandatul 1996 - 2000, spunând că l-a motivat tot ceea ce vede în jur şi că porneşte de la ideea de a câştiga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.