Candidatul independent la Primăria sectorului 1 George Pădure a vorbit într-un interviu acordat News.ro despre ameninţarea lui Traian Băsescu, despre retragerea sa din spaţiul public şi despre ce trebuie să faci ca să ajungi candidat susţinut de un partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu pentru News.ro, George Pădure spune că nu se teme de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că era timpul ca DNA să facă ”curăţenie” printre edili.

Fostul edil al sectorului 1 şi actualul candidat pentru aceeaşi funcţie susţine că dacă va ajunge primar va şterge ceea ce scrie pe maşinile poliţiei locale, respectiv "Lege şi ordine" şi va scrie ”În slujba cetăţeanului” sau ”La dispoziţia dumneavoastră” pentru că, spune el, administraţia este în slujba cetăţeanului, şi nu invers.

Pădure susţine că nu are o orientare politică, ci se inspiră din toate ideologiile.

Interviul acordat de George Pădure va fi difuzat integral la ora 14.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.