Fostul ministru delegat pentru afaceri europene George Ciamba a postat, marţi seară, un mesaj pe Twitter: ”Sfârşitul unui capitol, începutul unuia nou”. ”A fost o onoare să slujesc România”, a mai scris Ciamba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sfârşitul unui capitol, începutul unuia nou @MAERomania. A fost o onoare să slujesc România ca ministru al afacerilor europene. Recunoştinţa mea pentru toată echipa care m-a susţinut în eforturile mele”, a scris Ciamba pe Twitter.

Acesta a postat şi două fotografii, cu dosare având logo Preşedinţiei române a Consiliului UE şi Ministerului Afacerilor Externe, dar şi două pahare cu apă, pe jumătate pline.

”Pahar pe jumătate plin după #RO2019EU primul mandat istoric la cârma @EUCouncil”, a mai scris Ciamba.

Prin decret al preşedintelui Klaus Iohannis, semnat în 24 octombrie, Ciamba a fost acreditat ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Grecia, cu reşedinţa la Atena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.