Secţia 1 Poliţie efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând a fi dispuse măsuri legale, după ce, vineri, gardul vilei de protocol în care stă fostul preşedinte Traian Băsescu a fost vandalizat, fiind scris mesajul: Petrov, achităţ-ţi datoriile!”. Potrivit Antena 3, bărbatul care a vandalizat gardul este Marian Căpăţână. Acesta este intermediar în dosarul Bercea Mondial - Mircea Băsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gardul vilei de protocol a fostului preşedinte Traian Băsescu a ofst vandalizat, vineri, o persoane scriind cu vopea roşie mesajul: ”Petrov achită-ţi datoriile”!
 
Traian Băsescu nu a dorit să comenteze această situaţie, la plecarea din vilă. 
 
Cel care a vandalizat gardul, Marian Căpăţână, a declarat presei că a făcut acest gest pentru că, din cauza lui Traian şi Mircea Băsescu, a făcut doi ani de închisoare. ”Acest individ Petrov trebuie să îşi plătescă datoriile”, a declarat Căpâţănă jurnaliştilor, potrivit Antena 3. 

Întrebat de jurnalişti cine este, acesta a răspuns: „În anul 2008 am intrat în politică. În 2009, puteţi întreba pe toată lumea din judeţul Olt, inclusiv pe Ponta şi pe Şova, m-am implicat total în a câştiga Traian Băsescu preşedinţia din 2009.”

La faţa locului a ajuns un jandarm, care a spus că a venit în urma unei sesizări. 

Poliţia a afirmat într-un punct de vedere că se fac cercetări. 
 
”Cu privire la faptul că pe gardul împrejmuitor al unui imobil ce aparţine RAPPS, persoane necunoscute ar fi inscripţionat, cu vopsea, un mesaj, facem următoarele precizări: În cauză, Secţia 1 Poliţie  efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis Poliţia. 
 

Fostul preşedinte Traian Băsescu a revenit în ţară în noaptea de miercuri spre joi, după externarea de la un spital din Bruxelles, el fiind filmat la sosirea la locuinţa de protocol din Bucureşti, pe care are termen să o elibereze în 60 de zile, ca urmare a deciziei defintive a instanţei privind colaborarea sa cu Securitatea.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.