Fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea afirmă că vizita făcută duminică de actualul edil, Nicuşor Dan, împreună cu premierul Ludovic Orban, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) a "scos în evidenţă” rezultatele mandatului trecut, când au fost achiziţionate peste o sută de autospeciale pentru SABIF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Astăzi cu premierul (primarul general Nicuşor Dan – n.r.) s-a dus şi a vorbit despre investiţiile de la Ambulanţă făcute în timpul mandatului meu când am achiziţionat 106 ambulanţe noi, moderne pentru Bucureşti-Ilfov. E bine că, în sfârşit, rezultatele mandatului meu sunt puse în evidenţă chiar de actualul primar”, a afirmat fostul edil Gabriela Firea, duminică seară, într-o emisiune la B1 Tv. 
 
Aceasta a arătat, de asemenea, că în ultimii patru ani şi jumătate au fost reabilitate conducte ale sistemului de termoficare echivalente cu distanţa dintre Bucureşti şi Sibiu. 
 
"Pe timpul mandatului meu s-au reabilitat magistrala şi conducte de termoficare pe distanţa Bucureşti-Sibiu deci nu putem să spunem că nu s-a făcut nimic în anteriorii ani. E adevărat, mai este mult de făcut, dar cea mai mare pare din reţea reabilitată s-a produs pe timpul mandatului meu şi, în continuare, se lucrează. Deocamdată, primarul, după cum vedeţi, face fotografii şi foarte mult PR, dar oamenii între timp lucrează ca furnicuţele, de la Termoenergetica şi avem şi contracte cu privaţi, că domnul Dan a venit şi a spus că va face nişte încredinţări directe, ceva urgent cu nişte privaţi, dar sunt deja contracte cu licitaţii pe SICAP, nu aşa, făcute pe colţul mesei”, a spus Firea. 
 
Ea a ţinut să precizeze că ideea de bandă unică pentru mijloacele de transport în comun avansată de actualul primar este deja implementată. 
 
Premierul Ludovic Orban şi primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, au făcut, duminică, o vizită la Ambulanţa Bucureşti, după creşterea foarte mare a numărului de solicitări. Împreună cu conducerea Serviciului s-au luat măsuri pentru suplimentarea echipajelor care se vor deplasa pentru prelevarea de probe de la suspecţii de infectare cu coronavirus, de luni fiind disponibile 30 de echipaje doar pentru astfel de acţiuni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.