Primarul general, Gabriela Firea, s-a declarat dezamăgită şi chiar şocată de decizia lui Robert Negoiţă de a nu mai candida din partea PSD şi afirmă că se aştepta ca acesta să o informeze despre o astfel de decizie. Firea sugerează o înţelegere între Victor Ponta şi Robert Negoiţă şi afirmă că a fost sunată pentru a i se spune că a fost detonată ”o armă atomică” împotriva sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost foarte dezamăgită la nivel personal de declaraţiile care s-au făcut ieri. Era vorba şi de Robert Negoiţă şi de declaraţiile făcute de Victor Ponta, aşa. Toate declaraţiile care au fost făcute pe parcursul zilei de ieri, la care nu mă aşteptam”, a afirmat Gabriela Firea, marţi seară, la Antena 3. 

Întrebată dacă crede că este ”un joc organizat” împotriva sa, primarul general Gabriela Firea a spus că a fost sunată şi i s-a spus că ”s-a apăsat pe un buton, o armă atomică” împotriva sa.

”Aceste persoane au informaţii şi, de obicei, nu fac declaraţii care nu sunt susţinute. Poate că e doar o impresie, dar e un semnal de alarmă”, a mai declarat Firea.

Ea a spus că a fost ”realmente o surpriză uriaşă” şi ”chiar un şoc” ieşirea lui Robert Negoiţă, arătând că orice va face” edilul ea nu-l va critica.  

”Am trecut prin foarte multe împreună, mă aşteptam că dacă ia o decizie în plan politic, măcar să îmi spună”, a mai afirmat rimarul general.

Firea a afirmat că a aflat de pe Facebook despre decizia lui Negoiţă de a nu candida sub sigla PSD. Ea a precizat că ziua de luni ”a fost una tristă” pentru ea ”în plan uman” şi că ieşirea lui Negoiţă este ”muniţie pentru adversarii” săi.

Întrebată dacă Negoiţă a trădat-o în favoarea lui Victor Ponta, Firea a răspuns: ”Chiar dacă eu nu spun acest lucru, aşa se văd lucrurile”.

”Astăzi au avut loc nişte întorsături (...) pentru că am aflat că, de fapt, nu se doreşte a fi recunoscută deocamdată o relaţie între domnul Negoiţă şi domnul Victor Ponta”, a mai afirmat edilul Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.