Fostul primar general Gabriela Firea a afirmat că Pasajul Doamna Ghica a fost realizat în proporţie de 70% în opt luni, sub administraţia PSD, iar următorii 30% au fost făcuţi în trei ani, în mandatul lui Nicuşor Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriela Firea a fost întrebată duminică, la Antena 3 CNN, la ce s-a gândit în ultima perioadă.

„Cel mai mult m-am gândit la dezamăgirea pe care o suportă bucureştenii, dar mă gândesc de trei ani la această dezamăgire pentru că s-au promis foarte multe lucruri într-o campanie furibundă şi s-au întâmplat foarte puţine. Săptămâna aceasta s-a tăiat panglia celui mai măreţ proiect al domnului Nicuşor Dan, care înseamnă 30% dintr-un proiect al administraţiei PSD – Gabriela Firea, consilieri generali ai PSD, 70% din proiect realizat în opt luni, mă refer la Pasajul Doamna Ghica şi doar 30% în trei ani. Vă daţi seama ca şi comparaţie cam cum stau lucrurile în administraţia din Bucureşti”, a afirmat Firea.

Întrebată ce părere are despre faptul că pe pagina de Facebook a lui Nicuşor Dan coperta oficială este cu Pasajul Doamna Ghica, Firea a răspuns „Credeţi că bucureştenii uită că acest pasaj era aproape gata acum trei ani şi ceva, iar echipa domnului Dan împreună cu domnia sa au refuzat să folosească”.

„Cei din Sectorul 2 din acea zonă cu siguranţă nu uită pentru că s-au chinuit foarte mult în aceşti trei ani. A fost trafic îngrozitor, a fost poluare şi nu doar cei din Sectorul 2 şi cei care traversează zona respectivă. Nu ai cum să uiţi trei ani de coşmar. Poate să îşi pună domnul Nicuşor Dan şapte coperţi pe Facebook, oricum a guvernat de pe Facebook, nu în realitate”, a completat fostul edil general social-democrat.

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, joi, deschiderea circulaţiei pe podul Doamna Ghica şi a precizat că, atunci când Primăria plăteşte, sunt firme în România care se ţin de cuvânt. Edilul a explicat că Podul Doamna Ghica este parte din alte lucrări de infrastructură.

„Podul Doamna Ghica e o parte şi marea lui utilitate se va vedea când o să avem întreg inelul median, e parte din alte lucrări de infrastructură pe care le facem, cele mai importante din această perioadă fiind modernizarea liniilor de tramvai şi am semnat raportul Comisiei de atribuire pentru şase din cele 11 pentru care s-au depus oferte. Suntem într-o fază avansată cu înnoirea flote, 100 de autobuze electrice, 100 de troleibuze în plus faţă de cele 100 de tramvaie. Toate astea pentru a aduce ceea ce fac oraşele occidentale de mult timp, a încuraja oamenii să folosească transportul în comun”, a afirmat Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.