Fostul purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale în primul mandat al lui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, revine în televiziune ca moderator al unei emisiuni la TVR 1, „Ţară, ţară, cine eşti?”, care va fi difuzată în fiecare vineri, începând din 30 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Dragi prieteni, am o veste foarte frumoasă! Ne revedem la tv! „Ţară, ţară, cine eşti?”, în premieră la TVR. O întrebare al cărei răspuns îl aflăm în fiecare vineri, la TVR 1, de la ora 18.55”, a scris Dobrovolschi pe Facebook.
Televiziunea Română precizează că emisiunea „Ţară, ţară, cine eşti?” va veaun format inedit, primul de acest gen, care contrapune două Românii: una a problemelor şi alta a soluţiilor.
Fiecare ediţie va aduce în faţa publicului câte doi invitaţi – unul care cunoaşte foarte bine tema din perspectivă profesională şi unul care este un exemplu pentru cum a reuşit să rezolve pe cont propriu problema pusă în discuţie.
Discuţia va fi susţinută şi de reportaje şi imagini adecvate, un rol important având şi filmuleţele primite din toată ţara, de la oameni care au găsit în plan local soluţii la temele dezbătute.
„Este o bucurie pentru mine reîntoarcerea în lumea pe care o cunosc cel mai bine şi care a fost mereu cea mai apropiată de sufletul meu - televiziunea. Şi mă întorc oferind publicului un proiect de suflet. O emisiune care este dedicată nu problemelor, ci soluţiilor, o emisiune în care vedem că indiferent în câte topuri negative ar fi aşezată România, sunt oameni care reuşesc să găsească rezolvări”, declară Mădălina Dobrovolschi.
Emisiunea va fi difuzată din 30 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 18.55, la TVR 1.

Jurnalista Mădălina Dobrovolschi a demisionat în 19 decembrie 2019 din funcţia de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, demisie care a coincis cu încheierea primului mandat al preşedintelui Klaus Iohannis. Ea a mulţumit preşedintelui pentru susţinere şi încredere şi a afirmat că se pregăteşte pentru noi proiecte.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat în 1 septembrie 2016 decretul de numire în funcţia de consilier de stat a Mădălinei Dobrovolschi, care devenea şi purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale.

Mădălina Dobrovolschi a lucrat în trecut la posturile Antena 3, B1TV, iar apoi, în ianuarie 2016, a trecut la TVR. 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.