Fostul preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT) din România Corina Martin, care a deţinut şi funcţia de preşedinte al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, a anunţat, miercuri, că va candida la Primăria Constanţa, la alegerile din acest an, din partea Partidului Ecologist Român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Corina Martin a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, s-a înscris în Partidul Ecologist Român şi că este preşedintele organizaţiei municipale Constanţa.

“Poate veţi spune că nu am făcut politică până astăzi. Eu vă voi răspunde că până acum am făcut turism şi politică. De foarte mulţi ani vă spun că fac politica turismului, niciodată într-un partid politic. De astăzi într-adevăr un drum nou pentru mine pentru că de astăzi anunţ oficial că fac parte din Partidul Ecologist Român, sunt preşedintele organizaţiei municipale Constanţa şi candidez la Primăria Constanţei. Sunt şi vicepreşedinte la nivel naţional al partidului”, a afirmat Corina Martin.

Ea a spus că primul său obiectiv este să redea strălucirea oraşului, dorind să devină Constanţa un oraş curat, sigur şi prosper.

“Cred că la Constanţa ne-am pierdut identitatea oraşului şi primul meu obiectiv este să redau strălucirea oraşului, mândria de a fi constănţean. Nu ştiu câţi dintre noi mai suntem neapărat mândri şi mai ştim de ce ar trebui să fim mândri că locuim la Constanţa. Pentru a face lucruri mari într-un oraş trebuie să ai această mândrie şi această abordare da, eu pot şi eu vreau. (...) Îmi doresc ca oraşul Constanţa să devină un oraş curat, sigur şi prosper. Îmi doresc ca oraşul Constanţa să devină o destinaţie turistică de 12 luni pe an, ştim foarte mine că mai avem mult până acolo şi alte oraşe din România sunt înaintea oraşului Constanţa, chiar şi din punct de vedere al turismului din păcate. Îmi doresc turism, istorie şi cultură la Constanţa”, a afirmat Corina Martin.

Ea a renunţat la preşedinţia Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România pentru a intra în politică, iar anterior a ocupat funcţia de preşedinte al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării.

Până în prezent şi-au anunţat intenţia de a candida la Primăria municipiului Constanţa senatorul Vergil Chiţac din partea PNL, deputatul Stelian Ion de la USR, fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, din partea Pro România, fostul şef al ANPC, Horia Constantinescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.