Forţa Dreptei a transmis că argumentul ministrului de Interne Lucian Bode pentru neprezentarea la moţiunea simplă iniţiată de către partid şi de către USR este unul ridicol. „Invocând deplasarea de mâine la Bruxelles, dovedeşte crasa desconsiderare faţă de instituţia parlamentară”, mai arată comunicatul de presă al formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ce face? Învaţă discursul de mâine pe de rost, se odihneşte pentru călătorie, nu are timp să-şi împacheteze bagajul? Nici invocarea participării la ceremonia de semnare a contractelor de achiziţie pentru două nave multirol nu are susţinere în realitate. Şi dacă Lucian Bode ar fi parcurs pe jos distanţa de la sediul ministerului Afacerilor Interne până la Palatul Parlamentului, după încheierea evenimentului public invocat, tot ar fi ajuns înainte de debutul şedinţei plenului Camerei Deputaţilor, unde era programată dezbaterea moţiunii simple”, precizează sursa citată.
 
Conform reprezentanţilor partidului Forţa Dreptei, ministrul PNL sfidează, ca Virgil Popescu, Parlamentul fugind efectiv de la citirea şi votarea unei moţiuni.
 
„Probabil că încă nu i s-a servit ce trebuie să citească de pe hârtie şi nu face faţă singur, fără să fie sprijinit, să răspundă unor întrebări de bun simţ despre modul discutabil în care a făcut, din toate achiziţiile pe care le putea face, achiziţie de BMW-uri”, a adăugat sursa menţionată.
 
Ministrul de Interne, Lucian Bode a solicitat, marţi, printr-o scrisoare adresată conducerii Camerei Deputaţilor, amânarea dezbaterii şi votului pe moţiunea simplă depusă împotriva sa de către parlamentarii Forţa Dreptei şi USR. Ministrul cere ca moţiunea să se dezbată în săptămâna 17-21 octombrie. Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, în urma acestei solicitări, ca moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, să fie dezbătută şi votată săptămâna viitoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.