Deputatul PNL Florin Roman a declarat, luni, despre polul de dreapta USR-PMP-Forţa Dreptei, că ”trebuie să ne spună domnul Orban cum se împacă cu domnul Drulă, care spune că e bine cu LGBT şi cu 3 grame de cannabis, domnul Orban spune că îi place totuşi familia tradiţională”, el catalogând ideea unei colaborări între PNL şi noua alianţă ca ”o glumă bună”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Roman a fost întrebat la Parlament dacă PNL ar lua în calcul anul viitor, la alegeri, o colaborare cu noul pol de dreapta anunţat astăzi între USR, PMP şi Forţa Dreptei.

”Bună gluma dumneavoastră, vă mulţumesc pentru întrebare. În primul rând, în condiţiile în care sunt convins că domnul Ludovic Orban îşi va dori să fie candidatul la preşedinţia acestui pol, cu 0,3 % în sondaj cred că are toate şansele să spargă toate pronosticurile politice”, a spus Florin Roman.

”În al doilea rând, spuneaţi de pol de dreapta. Care pol de dreapta? Aici trebuie să ne spună domnul Orban cum se împacă cu domnul Drulă, care spune că e bine cu LGBT şi cu 3 grame de cannabis, domnul Orban spune că îi place totuşi familia tradiţională. Deci un partid progresist, ca USR-ului, nu poate fi niciodată un partid de dreapta un partid ca USR-ul care creşte impozitele şi taxele prin PNRR, niciodată nu poate fi un partid de dreapta nici nu i-am auzit să-şi antameze că ar fi un partid de dreapta

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.