Deputatul PNL Florin Roman, preşedinte al Comisiei de Administraţie publică a Camerei Deputaţilor, a declarat sâmbătă la reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai PNL, că ”pentru PSD-işti este de neconceput ca un om să vină în politică din privat şi să fie bogat pentru că a muncit în privat”, referindu-se la critcile acestora la adresa ministrului propus la Dezvoltare Ionuţ Ştefan, şi că plăţile din cadrul PNDL 2 către primăriile conduse de liberali au fost sistate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Avem un nou guvern. Să dea Dumnezeu să fie învestit cât mai repede, pentru că ţara are nevoie de aer de un nou Guvern. Avem nevoie de ministru la Dezvoltare. Şi am văzut că l-au luat deja pe Ionuţ Ştefan la baloane. Vă daţi seama că pentru PSD-işti este de neconceput ca un om să vină în politică din privat şi să fie bogat pentru că a muncit în privat. La PSD modelul îl ştiţi: vii în sandale, cu şosete flauşate la Bucureşti, furi o ţară întreagă şi... la ce i-a folosit? L-a dus la puşcărie. Nu ne dorim o astfel de politică. Ne dorim oameni corecţi, oameni competenţi, oameni care-şi doresc să schimbe ceva în această ţară”.adeclarat Roman.
 
El a acuzat că începând cu data de  6 septembrie plăţile în cadrul PNDL 2 au fost sistate către localităţile conduse de primari liberali.  
„Nu pentru toţi, doar pentru primarii liberali” a precizat Roman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.