Deputatul liberal Florin Roman afirmă că 2021 este anul Congresului în PNL, iar pierderea alegerilor "a învolburat apele" în partid. "E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja", susţine el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"România anului 2021 înseamnă încă suferinţa, deşi liderii politici încearcă să imprime speranţa şi încredere. A început vaccinarea dar pandemia nu a trecut. Criza economică îşi arată colţii, iar politicienii se gândesc mai mult la propriile interese, decât la agenda cetăţeanului", susţine Florin Roman, duminică seară, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că intrarea în Parlament a unor "partide extremiste" arată "eşecul unei clase politice încremenită în trecut, dar şi eşecul sistemului educaţional, de ani de zile".

"Atunci când vezi că George Simion este cel mai urmărit politician on line al României realizezi că sunt tot mai mulţi cei care pot fi manipulaţi. Fenomenul AUR ar trebui să-i pună serios pe gânduri pe cei care îi ignoră!", afirmă Roman.

El spune că 2021 este anul Congresului şi în PNL.

"Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid. Guvernul Cîţu are o misiune grea. Cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului, unde USR luptă cu “garda pretoriană” a lui Barna şi Cioloş. În parlament se anunţă o luptă pe viaţă şi pe moarte cu un PSD care ştie să facă opoziţie la baioneta, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la ţintă de toţi “partenerii” politici. E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja!", consideră Florin Roman.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.