Liderul PSD Sector 1, Florin Manole a declarat, miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre legea offshore, care a trecut de Senat, că nu crede că este o teză naţionalistă să îţi doreşti ca resursele propriei ţări să fie, pe cât posibil, utilizate şi exploatate de companii cu capital din această ţară şi că este important că se păstrează ideea ca statul român să aibă un control cât mai consistent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Manole a arătat că nu crede că mai există vreun impediment ca legea să trecă de Parlament, iar forma finală depinde de amendamentale şi dezbaterile din camera decizională. 

”Este important că se păstrează ideea ca statul român să aibă un control cât mai consistent, pentru a avea drept de preemţiune, de a avea ANRE şi rezervele de stat implicate în tranzacţiile de stat care urmează să se facă. Nu cred că este o teză naţionalistă să îţi doreşti ca resursele propriei ţări să fie, pe cât posibil, utilizate şi exploatate de companii cu capital din această ţară”, a arătat Manole. 

El a menţionat că PSD a folosit şi va folosi în continuare conceptul de ”patriotism economic”. 

Legea offshore a fost adoptată, miercuri, de plenul Senatului, cu 91 de voturi pentru şi 13 contra. Au votat în favoarea legii toate partidele, mai puţin cei de la AUR. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.