Deputatul PSD Florin Iordache este propus de grupul parlamentar al social-democraţilor pentru ocuparea postului de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, propunerea urmând să fie votată în şedinţa de plen de marţi, a anunţat secretarul Camerei Ioana Bran, la finalul Biroului Permanent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prounere din partea grupului parlamentar PSD pentru ocuparea postului vacant de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Această funcţie a rămas vacantă ca urmare a numirii doamnei Rovana Plumb în funcţia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. Propunerea grupului parlamentar PSD este domnul Florin Iordache. Acest punct a fost introdus pe ordinea de zi a plenului ca să intre în dezbatere, apoi la vot final”, a declarat Ioana Bran.

Deputatul a mai spus că numirea lui Florin Iordache în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor va fi votată secret, cu bile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.