Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, vineri, la sediul partidului, că are o relaţia foarte bună cu preşedintele Klaus Iohannis şi că acesta i-a transmis un mesaj de ziua sa. Întrebat dacă preşedintele este implicat în schimbarea sa de la şefia PNL, Cîţu a spus că ”i-a fost invocat numele, adevărat, de cei care au strâns semnături, de fiecare dată, pentru a da greutate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL a fost întrebat ce relaţie are cu preşedintele Klaus Iohannis, în acest moment, el răspunzând că are ”o relaţie bună”. 

”Am discutat cu preşedintele şi în Statele Unite, şi aici am discutat”, a spus el. 

Florin Cîţu a mai spus că preşedintele i-a transmis ”La mulţi ani!” de ziua sa. 

Întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis îl mai susţine în fruntea PNL, Cîţu a spus: ”Aici, preşedintele Iohannis nu se implică în probleme de partid, aici este o discuţie de partid şi vom discuta în BEx mâine”. 

Despre o implicare a şefului statului în această campanie de schimbare a sa, Cîţu a spus că ”i-a fost invocat numele, adevărat, de cei care au strâns semnături, de fiecare dată, pentru a da greutate. ”Eu nu pot să spun dacă sau nu a fost implicat, i-a fost invocat numele”, a adăugat el. 

Preşedintele PNL a mai spus că nu i s-a prezentat nicio listă cu semnături pentru schimbarea sa din funcţie. 

Despre intenţia de organizare a unui Congres, Florin Cîţu a spus că ”Statutul spune foarte clar că sunt cazuri excepţionale”. ”Este o situaţie excepţională când avem un război la graniţe şi avem multe alte lucruri de rezolvat în România?”, a mai comentat el. 

Întrebat dacă a avut  susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru zivita pe care a făcut-o în SUA, la Washington, preşedintele PNL a arătat că este o vizită importantă a preşedintelui Senatului şi a fost o vizită oficială. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.