Florin Cîţu a precizat că PNL va plăti amenda primită de la Poliţie din cauza nerespectării măsurilor de combatere şi prevenire a COVID-19 la Congresul de sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi, da, sunt preşedintele partidului, însă organizatorii au făcut ce a fost înaintea mea şi aveam un preşedinte al partidului. Pe care o va plăti şi dacă mai sunt şi altele va plăti.Puteţi să mergeţi acolo să întrebaţi”, a afirmat Florin Cîţu, înaintea şedinţei BEx al PNL, marţi de la Parlament.

Prim-vicepreşedintele PNL, Lucian Bode, a afirmat, marţi, întrebat despre Congresul PNL, sancţionat de poliţişti, că nu a fost acolo în calitate de ministru de Interne sau organizator, ci simplu participant. ”Pentru faptul că nu s-au respectat distanţarea când a început procesul de vot, pentru că o parte dintre participanţi nu purtau corespunzător masca de protecţie, Poliţia Capitalei a sancţionat organizatorii cu amenda maximă 10.000 de lei”, a transmis Bode.

Directorul general al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti Bogdan Berechet a anunţat, în şedinţa de marţi a Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor, că organizatorul Congresului PNL a fost amendat cu valoarea maximă prevăzută de lege şi anume 10.000 lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a pandemiei la evenimentul care a avut loc sâmbătă la Romexpo. De asemenea, poliţiştii au cerut şi înregistrările video pentru a vedea care sunt participanţii la Congresul PNL care nu au respectat distanţarea socială şi purtatea obligatorie a măştii pe toată perioada Congresului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.