Premierul Florin Cîţu a transmis, joi după-amiază, un mesaj de Anul Nou în care a mulţumit românilor pentru că au fostmat o echipă în anul 2020. ”Vă promit că eu şi echipa mea vom face totul ca economia să se relanseze în 2021”, a afirmat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi români,

La trecerea dintre ani doresc să vă mulţumesc că împreună am fost o echipă în 2020. Un an greu pentru România. Tot ce am făcut la Ministerul de Finanţe s-a bazat pe două lucruri: profesionalism şi transparenţă. V-am promis că nu voi permite prăbuşirea economiei şi aşa am făcut. Am promis că nu las pe nimeni în urmă şi aşa a fost”, a transmis, joi, premierul Florin Cîţu.

Acesta a făcut o promisiune şi pentru anul viitor: ”Acum, din noua mea poziţie de prim-ministru, vă promit că eu şi echipa mea vom face totul ca economia să se relanseze în 2021. Nu putem să facem acest lucru singuri. Doar împreună cu voi. La mulţi ani tuturor. Aveţi încredere în guvernul vostru, Guvernul României”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.