Preşedintele PNL Florin Cîţu a afirmat, luni, la Parlament, întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Sănătăţii, Alexadru Rafila, după ce certificatul verde nu a fost implementat, că îli va spune opiniile în coaliţie, atunci când ministrul va veni. Liderul PNL a mai afirmat, despre certiticatul verde, blocat în Parlament, că susţine orice variantă care duce la creşterea numărului de persoane vaccinate şi scăderea numărului de persoane infectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL a fost întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Alexandru Rafila, după ce certificatul verde nu a fost implementat, şi OCDE ne recomandă să îl introducem în mai multe profesii.

”Trebuie să fie mulţumiţi românii. Eu îmi voi spune opiniile în coaliţie, atunci când va veni ministrul Sănătăţii”. 

Întrebat dacă se va relua discuţia în coaliţie despre certificatul verde, preşedintele PNL a răspuns: ”Susţin orice variantă care duce la creşterea numărului de persoane vaccinate în România, la scăderea numărului de persoane infectate, orice soluţie o voi susţine”. 

Despre faptul că mâine expiră certificatele verzi pentru persoanele care nu au a treia doză de vaccin, pentru că au trecut nouă luni de la ultima doză, şi dacă această măsură ar trebui luată şi în plan intern, Florin Cîţu a spus că decizia trebuie luată la Guvern. 

”Vom vedea dacă se vine cu o asemenea decizie. Repet, depinde ce vrem: vrem să avem un număr mai mare de persoane vaccinate, care este obiectivul, mai puţine persoane infectate sau nu”. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.