Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat, joi, despre legea offshore, depusă pe 15 aprilie în Parlament şi care încă nu a intrat în dezbaterea comisiilor, că este în procedură de urgenţă şi are nişte termene. ”Eu cred că va trece forma pe care a adoptat-o Guvernul, foarte rapid”, a mai spus Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este în procedură de urgenţă, în Senat. Procedura de urgenţă are nişte termene şi depinde de comisii dacă acele termene vor fi avansate, foarte bine, noi suntem pregătiţi, cu siguranţă că va trece cât mai repede”. Nu am auzit să existe modificări în acest moment, cineva să introducă vreo modificare. Eu cred că va trece forma pe care a adoptat-o Guvernul foarte rapid”, a mai spus Cîţu. 

La rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, afirma, astăzi, la sediul partidului, că nu ştie dacă a fost depusă de două săptămâni. 

”Eu am promis cu domnul prim-ministru şi cu preşedintele Kelemen Hunor că o depunem în săptămâna respectivă, prima Cameră sesizată ştiţi foarte bine că este Senatul, dar nu trebuie avize de la ministere, pentru că este o iniţiativă a trei parlamentari”, a afirmat Ciolacu. 

El a menţionat că presupune că lucrurile acestea se rezolvă şi legea intră în procedură la Senat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.