Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat vineri despre Congresul extraordinar al PNL de duminică, în care s-a înscris pentru şefia partidul o singură candidatură, cea a premierului Nicolae Ciucă, că trebuie să participe toţi, pentru că, dacă nu votează, rămân fără preşedinte. El a mai spus că dacă mai voia şi altcineva să candideze, putea să candideze pentru că era oportunitate, însă nu au dorit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că trebuie să participăm toţi, că, dacă nu, nu o să fie ales. Adică e o singură moţiune şi suntem obligaţi să participăm, nu avem decât să votăm. Dacă nu votăm, nu avem preşedinte. E o singură moţiune şi trebuie să o votăm toţi, această moţiune”, a spus Florin Cîţu, precizând că nu va spune cum va vota el. 

Despre faptul că este un congres cu un singur candidat, Cîţu a spus că aceasta a fost decizia. ”Cred că oameni se vor uita şi vor trage propriile concluzii, repet, trebuie să fim acolo, că dacă nu, rămânem fără preşedinte, deci e important”, a afirmat el. 

Întrebat dacă nu mai sunt oameni în PNL care să candideze pentru funcţia de preşedinte al PNL, Florin Cîţu a spus: ”Se pare că nu. Eu am candidat, am câştigat, a fost o luptă (..) acum, dacă mai voia şi altcineva să candideze, putea să candideze, era oportunitate. Nu au dorit”, a afirmat el. 

Despre o candidatură pentru celelalte funcţii din conducerea partidului, Cîţu a spus că este membru de drept în BEx şi poate să îşi spună opiniile acolo. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.