Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a anunţat, luni, la Senat că va merge într-o vizită externă, miercuri, în Polonia, unde va discuta, în contextul atacului Rusiei împotriva Ucrainei, dar va avea discuţii şi cu Ministerul de Finanţe, Banca Centrală, despre situaţia economică din regiune. După Polonia, va urma o vizită în Republica Moldova şi nişte ţări nordice, a mai afirmat Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un moment important pentru România şi pentru comunitatea internaţională  (..) şi mai ales pentru diplomaţia parlamentară. Să ştiţi că, în ceea ce priveşte legături bilaterale şi partaneriatul strategic, diplomaţia parlamentară este un pilon foarte important şi susţine toate aceste demersuri”, a spus Cîţu. 

Preşedintele Senatului a arătat că miercuri va merge în Polonia şi că urmează apoi şi o vizită în Republica Moldova. 

”În contextul atacului Rusiei împotriva Ucrainei, vom discuta aceste elemente dar s-ar putea să am şi discuţii cu ministerul de Finanţe, Banca Centrală, despre situaţia economică din regiune, UE, să vedem care sunt măsurile cele mai corecte”, a mai spus Florin Cîţu. 

El a precizat că după Polonia urmează o vizită în Republica Moldova şi ”nişte ţări nordice”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.