Gabriela Firea i-a răspuns într-o cheie ironică lui Nicuşor Dan privind invitaţia la o dezbatere electorală faţă în faţă pe care i-a adresat-o candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei. Candidatul PSD precizează pe Facebook că este sigură că Nicuşor Dan, „candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui - Câine! Interlopul din parc”,referindu-se la afaceristul Mihai Mitrache poreclit şi „Câine”, şi spune că vine şi ea cu Billy, căţelul ei, „ras, tuns, frezat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Abia aştept dezbaterile de săptămâna viitoare! În patru, trei, doi, cât şi cum vor dori! Nu uitaţi, televiziunea e prima mea dragoste profesională! De obicei, sunt invitaţi susţinători. Să vină fiecare cu cine vrea, cu apropiaţi. Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite  vine cu fratele lui - Câine! Interlopul din parc! Vin şi eu Billy! Ras, tuns, frezat! Că doar iese în lume!”, a scris Gabriela Firea, marţi pe Facebook şi ataşează postării o poză în care apare ea şi câinele ei. 

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a accepta invitaţia de a participa la o dezbatere electorală faţă în faţă cu Gabriela Firea, la Realitatea Plus pe 23 septembrie. El a adăugat că speră ca primarul general să accepte invitaţia, în contextul în care aceasta a refuzat mereu să ia parte la o astfel de dezbatere.

Potrivit unei înregistrări prezentate în spaţiul public, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan discută cu un consilier de la Primăria Sectorului 4 despre demolarea unei construcţii din „Orăşelul Copiilor” aparţinând unui om de afaceri controversat.

Discuţia dintre Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu, consilierul primarului Sectorului 4, viza ordinul de demolare a unei clădiri din „Orăşelul Copiilor”  aparţinând omului de afaceri Mihai Mitrache, zis şi „Câine”.

Nicuşor Dan a precizat într-o postare pe Facebook: „Înregistrarea pesedistă, în care consilierul primarului sectorului 4 încearcă să forţeze, evident fără succes, vreo declaraţie compromiţătoare din partea mea, nu arată nimic altceva decât că am realizat toate demersurile legale pentru a opri o acţiune abuzivă a administraţiei locale. În primăvară, informasem, în scris, Avocatul Poporului şi Primăria Sectorului 4 despre demolarea ilegală pe care se pregătea s-o comită. La momentul înregistrării, acum câteva luni, partea vătămată încerca să ajungă la o soluţie amiabilă. Ca parte în proces, prin Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, le-am cerut celor două părţi să se întâlnească, împreună cu avocaţii lor, pentru a discuta. Până la urmă, procesul a continuat şi justiţia ne-a dat câştig de cauză, fapt care arată că acţiunea noastră a fost una legitimă”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.