Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, şi-a susţinut, sâmbătă, discursul de candidat pentru un post de vicepreşedinte în partid în timpul votului, spunând că aceste funcţii din executiv nu înseamnă coroniţă, ci înseamnă mai multă muncă şi mai multe riscuri. Firea a mai spus că, dacă partidul se dezechilibrează din cauza „mesajelor toxice”, ar putea pierde ca echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A apărut înaintea Congresului o discuţie în privinţa BPN, cine e mai îndreptăţit să ne conducă. O funcţie în BPN nu înseamnă o coroniţă, nu înseamnă că ne-am născut cu stea în frunte. Înseamnă mai multă muncă, responsabilitate şi mai mult risc, mai multă presiune şi mai puţină linişte pentru noi şi familiile noastre. Avem exemple concrete, priviţi ce s-a întâmplat până acum, analizaţi şi haideţi să vedem ce putem face ca abuzurile să nu se mai repete. Fac apel la înţelepciune, colegialitate şi prietenie şi la sentimentul acela că a fi devotat partidului nseamnă de multe ori să renunţi în favoarea altui coleg. Asta nu înseamnă că ne scade din valoare”, a declarat Gabriela Firea la Congresul PSD.

Ea a adăugat că PSD ar putea pierde ca echipă dacă nu este atent, dar membrii partidului ştiu să separe binele de rău.

„Noi, PSD, dacă nu suntem atenţi şi ne dezechilibrăm din cauza mesajelor toxice, este posibil să pierdem ca echipă. Dar noi nu vom pierde nici ca echipă, nici individual pentru că ştim să separăm bobul de neghină, binele de rău şi a reuşit să punem mai presus de orice orgoliu personal viaţa familiei noastre, a partidului”, a subliniat Firea.

Discursurile au loc în paralel cu votul, iar în sală mai sunt puţin delegaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.