Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, înaintea CExN al PSD, că în partid există "frământări care nu au nicio motivaţie", ceea ce ar putea duce la "sinucidere politică". Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, la rândul său, că s-a întâlnit duminică seară cu Firea şi că aceasta i-a transmis nemulţimirile, el susţinând că "PSD nu mai acceptă discuţii, ciondăneli, intrigi". De asemenea, Dragnea a susţinut că nu îl privesc pe el criticile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În legătură cu faptul că eu aş face parte dintr-o tabără care vrea să destabilizeze partidul, să-l detroneze de la conducerea PSD pe domnul preşedinte. Dezmint aceste informaţii şi vreau să vă spun că am tăria şi curajul politic ca, atunci când consideră că lucrurile nu se desfăşoară de o manieră corectă, să îmi spun punctul de vedere în cadrul BPN sau CEx. Nu m-am ascuns niciodată după jurnalişti (...) şi nu am tesat apele nici în partid şi nici în rândul opiniei publice cu astfel de declaraţii pe care nu mi le asum în mod public sau le transmit altor colegi să spună ce gândesc eu, nu este adevărat. Consider că este o sinucidere politică faptul că în PSD sunt frământări care nu au până la urmă o motivaţie foarte clară şi foarte exactă. Nemulţumiri sunt, şi eu am nemulţumiri, supărări sunt, poate unele dintre ele le-am exprimat, altele le-am păstrat pentru mine, dar de aici şi până la ajunge să organizăm un puci, este cale foarte lungă”, a declarat Firea.

Gabriela Firea a reclamat lipsa sprijinului din partea Guvernului, iar în acest context i-a criticat pe unii miniştri. Ea l-a dat exemplu pe fostul ministru PSD al Culturii, "care nu putea aproba un proiect al Primăriei Capitalei întrucât se opuneau oameni aflaţi în subordinea lui, în Ministerul Culturii".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ea a mai susţinut, de asemenea, că i se pun "beţe în roate".

"Aş dori să aflu motivele pentru care sunt puse beţe în roate primarului. E vorba de oameni care lucrează în ministere, care reprezintă interese financiare foarte importante. Un ministru nu poate să spună că nu poate pentru că nu-l lasă directorii, directorii au interese financiare, politice. Un ministru, daca se lasă subjugat de directori, nu e bun de ministru", a adăugat primarul Capitalei.

În replică, liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că a vorbit cu Firea, care i-a transmis aceste nemulţumiri, el susţinând că "PSD nu mai acceptă discuţii, ciondăneli, intrigi". 

De asemenea, Dragnea a susţinut că nu îl privesc pe el criticile Gabrielei Firea.

"Asta mi-a spus şi aseară cu toţi preşedinţii din organizaţii. Cei care nu înţeleg că sociatatea a evoluat şi PSD a evoluat şi au o responsabilitate uriaşă (...) PSD nu mai acceptă discuţii, ciondăneli, intrigi mici (...)", a afirmat Dragnea, susţinând că aceste critici nu îl privesc pe el.
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.