Vicepremierul Mihai Fifor a declarat sâmbătă, la Congresul PSD, că USR este un partid fără experienţă, cu oameni care nu reuşesc să se înţeleagă între ei, iar liberalii nu vor fi capabili să menţină creşterile obţinute de PSD la guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministrul Fifor  s-a referit în discursul său la cazul Caracal şi la măsurile luate, referindu-se inclusiv la elaborarea unui cadru normativ pentru combaterea fenomenului criminalităţii.
”Toate aceste prevederi sunt finalizate, iar Partidul Social democrat va merge cu ele în Parlament chiar săptămâna viitoare. Vom opera schimbări în selecţia şi pregătirea oamenilor din sistem. Vreau să vă spun că în Ministerul de Interne avem mulţi oameni bine pregătiţi, cinstiţi şi devotaţi, care îşi fac foarte bine meseria pe care îi respectăm, pe care îi preţuim, pe ei trebuie să punem baza. Dar dacă vrem să avem un sistem de luptă cu criminalitatea bine pus la punct, va trebui să avem grijă ca pe termen lung să investim în pregătirea profesională a oamenilor şi în stimularea lor. Numai aşa, prin măsuri clare, vom face ordine în sistem şi în ţară, iar eu vreau să îi asigur pe toţi românii că avem toată determinarea să facem această curăţenie generală în România.Criminalitatea va primi cea mai hotărâtă ripostă din partea Guvernului Dăncilă, din care fac parte, şi acest lucru vi-l pot garanta cu toată responsabilitatea”, a afirmat Fifor..
 
El a spus despre USR că este un partid fără experienţă,cu oameni care nu reuşesc să se înţeleagă între ei, iar despre liberali că nu vor fi capabili să menţină creşterile obţinute de PSD la guvernare.
 
”Vreau să vă întreb, retoric desigur, dacă vedeţi un alt partid în stare să facă ordine în această ţară, să fie aproape de oameni, să fie alături de toţi români, în afară de Partidul Social Democrat. Haideţi să le luăm pe rând. Uniunea Salvaţi România - un partid fără experienţă, cu oameni care nu reuşesc să se înţeleagă între ei, nici măcar atât cât să facă o echipă, încă se ceartă cine să le fie preşedinte, cine să le fie candidat şi nici nu cred că sunt convinşi de lucrurile pe care le fac. Credeţi că o să se înţeleasgă cu toţi românii şi o să înţeleagă ce îi trebuie acestei ţări? Răspunsul este desigur nu. Credeţi că liberalii au capacitatea de a menţine măcar creşterile pe care Partidul Social Democrat le-a reuşit la guvernare? Răspunsul este tot nu. Credeţi că vor lucra bine în instituţii cu oamenii pe care deja îi ponegresc, îi jignesc şi îi ameninţă că îi dau afară. Nu. Soluţiile lor de guvernare au fost promovate chiar zilele trecute printr-o ameninţare: vă tăiem salarii, tăiem pensii, vă luăm voucherele, luăm subvenţiile şi să vă luăm cam tot ce mai aveţi”, a declarat Mihai Fifor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.