Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, vineri, că întâlnirea premierului Viorica Dăncilă cu vicepreşedintele american Mike Pence era programată. "(...) să nu ne imaginăm că prim-ministrul României se gândeşte într-o dimineaţă să se urce în avion şi să plece în Statele Unite şi să bată pe la uşile birourilor unor oficiali. Sigur că a fost o întâlnire programată", a spus Fifor, menţionând că faptul că aceasta nu a mai avut loc "este o chestiune legată de procedurile din Congres".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de ce Viorica Dăncilă nu a mai fost primită de Mike Pence, Fifor a spus că premierul va oferi mai multe detalii la întoarcerea din SUA.

"Eu am înţeles că este o chestiune legată de procedurile din Congres, aţi văzut că şi acolo există o procedură care urmează să se desfăşoare, aşteptăm să revină acasă doamna prim-ministru şi cu siguranţă vă va oferi mult mai multe informaţii", a declarat el.

Întrebat dacă întâlnirea respectivă fusese confirmată în mod oficial, el a afirmat: "Haideţi, să nu ne imaginăm că prim-ministrul României se gândeşte într-o dimineaţă să se urce în avion şi să plece în Statele Unite şi să bată pe la uşile birourilor unor oficiali. Sigur că a fost o întâlnire programată, dna prim-ministru este însoţită de o delegaţie de colegi de-ai mei din Guvern, ministrul Finanţelor Publice, ministrul de Externe, ministrul Apărării Naţionale, ministrul Sănătăţii, ministrul Comunicaţiilor... n-aş vrea să bagatelizăm pe marginea... este o delegaţie care şi-a îndeplinit misiunea".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.