Premierul interimar, Mihai Fifor, a precizat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că este ”o şedinţă absolut normală” şi că este important să fie dat un semnal cetăţenilor că ”Guvernul îşi face datoria fără niciun fel de problemă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem într-o şedinţă de guvern absolut normală, în care lucrăm în temeiul legii, cu atribuţiile pe care le are un Guvern în situaţia în care noi ne aflăm. Prin urmare, continuăm să gestionăm fără niciun fel de problemă activităţile administrative curente pe care le avem şi vom face lucrul acesta fără niciun fel de problemă. De altminteri, sunt convins că în fiecare minister, aşa cum am vorbit cu fiecare dintre dumneavoastră, activitatea decurge în mod normal şi cred că este important să dăm un semnal cetăţenilor României că Guvernul îşi face datoria fără niciun fel de problemă”, a afirmat Mihai Fifor.

Pe de altă parte, premierul interimar a menţionat că, în momentul de faţă, 23 de judeţe se află sub avertizare cod galben de ninsori şi de intensificări de vânt. ”Aseară am făcut o analiză împreună cu doamna ministru Carmen Dan la MAI şi am evaluat situaţia şi nu cred că sunt probleme. De asemenea, am ţinut legătura în permanenţă la Ministerul Transporturilor”, a adăugat el.

Datele centralizate la comandamentul de iarnă din CNAIR arată că nu sunt drumuri naţionale cu circulaţie întreruptă sau îngreunată.

Pe agenda şedinţei se află mai multe proiecte de hotărâri, între care una care vizează aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor.

De asemenea, pe ordinea de zi este inclus un proiect de hotărâre de rechemare a consului general al României la Rostov pe Don, Daniel Mihai Răşică, aflat la post din anul 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.