Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, că şi-a dorit ca în mandatul său să aibă o subexpunere mediatică deoarece municipiul fusese condus de un primar cu o supraexpunere de acest gen, precizând că în urmă cu zece ani constănţenii care erau sunaţi de rude din ţară erau întrebaŢI ce mai face Radu Mazăre, fostul edil, iar astăzi lumea întreabă ce mai este la Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“După ce Constanţa a avut un primar cu supraexpunere mediatică, mi-am dorit un mandat în care primarul să fie cu subexpunere mediatică, să se vorbească despre Constanţa. Vă aduceţi aminte că în urmă cu cinci ani, cu zece ani, primeaţi telefoane de la rude sau prietenii din ţară, nu vă întrebau ce e la Constanţa, vă întrebau ce mai face Mazăre al vostru? Astăzi toată lumea întreabă ce e la Constanţa”, a declarat Făgădău. 
Întrebat de ce contracandidaţii la funcţia de primar al Constanţei îi leagă numele de cel al lui Radu Mazăre. Făgădău a răspuns: “În primul rând ar trebui să îi întrebaţi pe ei. În al doilea rând, nu au nimic probabil de spus despre ei. După patru ani de zile, după controale, zeci de analize, de investigaţii, probabil că nu au altceva de spus. Eu nu am nimic de ascuns. Atâta vreme cât mulţi dintre ei chiar îşi făceau poză cu Radu Mazăre sau pot să spun chiar necolocvial că îl pupau în fund mai tare decât o făceau chiar apropiaţii, astăzi e la modă – pentru că nu se poate apăra – să arunci cu ştiţi dumneavoastră ce. Nu mă interesează cu cine mă asociază, sunt asociat pe viaţă cu Constanţa”. 
Decebal Făgădău a câştigat alegerile pentru Primăria Constanţa  în 2016, iar în 2015 a fost primar interimar după demisia lui Radu Mazăre. De asemenea, timp de mai mulţi ani el a fost viceprimar al municipiului Constanţa în mandate ale lui Radu Mazăre.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.