Europarlamentarul Siegfried Mureşan afirmă că verdictul Comisiei juridice din PE în cazul Rovanei Plumb va fi dat luni exact pe baza informaţiilor pe care a decis respingerea ei joi, întrucât între aceasta şi comisie nu a mai existat nicio comunicare oficială suplimentară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Între Comisia juridică a Parlamentului European şi Rovana Plumb nu a existat de la verdictul de joi şi până astăzi nicio comunicare oficială. Comisia juridică a Parlamentului European a votat cu 20 - 0 că Rovana Plumb nu poate fi comisar european şi a decis să nu îi mai adreseze întrebări suplimentare în scris şi nici să o invite la o a doua audiere deoarece au fost suficiente etape în care putea convinge şi nu a convins.
Europarlamentarii experţi din Comisia juridică vor da în această dimineaţă verdictul final exact pe baza informaţiilor pe care au decis respingerea ei joi”, scrie Siegfried Mureşan peFacebook.

Europarlamentarul Siegfried Mureşan: Comisia juridică din PE va da în această dimineaţă verdictul final în cazul Rovanei Plumb exact pe baza informaţiilor pe care au decis respingerea ei joi

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.