Europarlamentarul sibian Nicu Ştefănuţă (Renew Europe) şi-a anunţat luni plecarea din partidul Uniunea Salvaţi România, din motive ce ţin de direcţia actuală a formaţiunii politice. El afirmă că din păcate, direcţia pe care o are de ani buni conducerea acestui partid este una pentru care el nu poate gira.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am intrat în USR exact acum 6 ani. Zi de zi, am încercat să fac politică altfel, politică bazată pe valori, pe reguli, pe idei. Din păcate, direcţia pe care o are de ani buni conducerea acestui partid este una pentru care eu nu pot gira. Nu am aceeaşi energie, am alte valori. Azi pun punct pentru că trebuie să merg mai departe. Trebuie să lupt pentru oamenii care se uită la mine din Sibiu şi din România”, a anunţat Nicu Ştefănuţă.

El a continuat: ”Nu am uitat nicicând ce am spus că vom face, atunci când voi ne-aţi ridicat în 2016, 2017 sau 2019. Voi, care aţi îngheţat pentru principii, ne-aţi trimis în parlamente ca să transmitem vocea voastră răguşită. Să dăm o formă României altfel. Am crezut că atâta timp cât mai sunt oameni buni, lupta nu e pierdută. Şi ei mai sunt cu miile – oameni inimoşi, oameni principiali, oameni competenţi. Din păcate, nu e a lor vocea care se aude, nu e a lor puterea. Acestor oameni le mulţumesc profund”. 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.