Europarlamentarul Clotilde Armand, candidat USR PLUS la Primăria sectorului 1, anunţă că a depus plângere la DNA împotriva primarului sectorului 1 şi a şefilor poliţiei locale după ce în presă au apărut documente din care rezultă că ar fi fost urmărită de angajaţi ai Poliţiei locale în timpul protestelor anticorupţie din iarna lui 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Am depus la DNA plângere împotriva primarului Sectorului 1 şi împotriva şefilor poliţiei locale pentru că am fost urmărită şi filată de Poliţia Locală la protestele din 2017. Aceste practici deprinse de la Securtatea comunistă nu trebuie tolerate. Am încredere în Justiţia română. La 30 de ani de când eroii Revoluţiei Române au murit strigând ''Libertate!'' nu este acceptabil aşa ceva”, anunţă Clotilde Armand.

Justnews.ro a anunţat marţi că a  intrat în posesia unor documente care arată că Poliţia Locală a Sectorului 1 şi-a infiltrat oameni în Piaţa Victoriei pentru a monitoriza protestele anticorupţie din ianuarie-februarie 2017, în acest sens publicând o notă de informare referitoare la prezenţa lui Clotilde Armand la protestele din Piaţa Victoriei din data de 22 februarie 2017. Conform sursei citate, nota este redactată de un angajat al Poliţiei Locale Sector 1 şi are ataşate şi imagini.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.