Europarlamentarul PMP Eugen Tomac scrie joi pe Facebook că Parlamentul European a votat cu majoritate largă de voturi pentru înfiinţarea unui Tribunal special pentru crima de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei iar ”Rusia trebuie să înţeleagă că nu există nici justificare pentru omor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Putin trebuie să răspundă pentru fiecare viaţă distrusă şi fiecare destin frânt. El nu are dreptul la nicio zi de linişte şi libertate. Iar dacă astăzi nu avem instrumentele necesare pentru a-l trage la răspundere, trebuie să le creăm. Prin urmare, Parlamentul European a votat astăzi cu majoritate largă de voturi pentru înfiinţarea unui Tribunal special pentru crima de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei”, a scris Tomac pe Facebook. 

Europarlamentarul arată că ”Putin este un criminal, la fel cum sunt si acoliţii săi, iar Europa nu are voie să tolereze criminali în libertate, cu atât mai puţin la cârma statelor”. 

”Rusia trebuie să înţeleagă că nu există nici justificare pentru omor. Tribunalul să vă judece, criminalilor!”, mai spune Tomac în postare. 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.