Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă, sâmbătă, că mesajul “Semnează pentru România în Schengen” trebuie să ajungă în toate colţurile ţării. ”Am aşteptat 11 ani şi încă ni se spune să avem răbdare”, a transmis liderul PMP, cerând tuturor să semneze petiţia lansată pentru acceptarea României în Schengen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am încheiat ziua de ieri alături de colegii din Ialomiţa. Mesajul «Semnează pentru România în Schengen» trebuie să ajungă în toate colţurile ţării. Am aşteptat 11 ani şi încă ni se spune să avem răbdare”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Eugen Tomac.

Liderul PMP apreciază că ”este timpul să ne facem singuri dreptate dacă Guvernul nu a fost în stare să împlinească acest obiectiv”.

”Noi suntem pregătiţi să luptăm pentru a ne câştiga dreptul de a ne mişca liber în Europa”, a mai transmis eurodeputatul.  

Liderul PMP, eurodeputatul Eugen Tomac, a anunţat, în 3 martie, de la Timişoara, lansarea campaniei naţionale de strângere de semnături pentru petiţia ”România merită în Schengen”, după ce acesta a introdus o acţiune împotriva Consiliului UE în faţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene pentru a anula votul nelegal din 8 decembrie 2022.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.