Liderul PMP, Eugen Tomac, afirmă că, în loc de două tururi, România intră în al doilea an de criză. ”Nu-i înţeleg deloc pe cei care împing ţara din nou în criză politică, fără a se gândi la consecinţă”, a transmis Tomac, care precizează că doar alegerea primarilor în două tururi poate trimite PSD în opoziţie în mod real. Liderul PMP consideră că partidele antiPSD ”sunt obligate să meargă cu candidaţi comuni peste tot”, altfel nu au nicio scuză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În loc de două tururi, România intră în al doilea an de criză. Anul trecut a fost sacrificat total pentru că am avut alegeri europarlamentare şi prezidenţiale. O spun cu un regret profund: nu-i înţeleg deloc pe cei care împing ţara din nou în criză politică, fără a se gândi la consecinţe”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Eugen Tomac.

Potrivit acestuia, ”PSD poate fi înlăturat şi trimis în opoziţie în mod real doar prin revenire la alegerea primarului în două tururi”.

”Am ratat o şansa istorică şi nu cred nicio clipa că, prin păstrarea aceluiaşi mecanism de alegeri locale, România profundă va scapa de baronetul PSD. Astăzi nu a câştigat PSD, dar, în mod sigur, electoratul de dreapta a pierdut enorm. Lovitura am primit-o de la Iuda al politicii româneşti care, după ce şi-a luat arginţii (subvenţia de la stat), a trădat promisiunea că va sprijini revenirea la alegerea primarului în două tururi. Ponta rămâne un bişniţar mărunt, fără cuvânt”, a mai scris Tomac.

Acesta s-a referit şi la UDMR: ”Cât despre aripa maghiară a PSD, nimic nou, ei întotdeauna au fost lipiţi de ciuma roşie, ca marca de scrisoare”.

”Avem în faţă încă un an fără autostrăzi construite, fără spitale noi ridicate şi, în mod sigur, cu sute de mii de români care părăsesc ţara, dezgustaţi de clasa politică şi de lipsa de perspectivă. Partidele antiPSD sunt obligate să meargă cu candidaţi comuni peste tot, altfel ne merităm soarta şi nu mai avem nicio scuză. Alianţa trebuie făcută ACUM!”, a mai scris Tomac.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.